Med denne vekker du garantert oppsikt

Synes du superbilene som ruller rundt på veiene er for vanlige? Da kan Milan Red være noe for deg. Er du kjapp i avtrekkeren, kan du bli én av 99 eiere av denne Østeriske hyperbilen, god for 0 til 100 på 2,47 sekunder og en toppfart på rundt 400 km/t.

Alle foto: Produsent

Markus Fux, tidligere racerfører og nå CEO i firmaet Milan Automotive GmbH legger ikke skjul på at de appellerer til mennesker som ønsker å vise seg frem med det aller råeste på superbilfronten:

– Nå kan du kjøre et mesterverk, et høyteknologisk monster, en trone på fire hjul; en bil hvis hovedhensikt er å kapre showet fra alle andre biler og deres eiere. Det er her vi kommer inn med vår nye hyperbil, påpeker Markus Fux.

Det er bare én bitteliten hindring; prisen. Hvis 20 millioner kroner er litt i overkant av hva du har til bruk på bil kan du la være å lese videre.

Milan Automotive GmbH med Markus Fux i spissen har samlet det som finnes av høyteknologisk kompetanse for å lage denne høyst spesielle kreasjonen. Et samarbeid med AVL – et selskap som blant annet utvikler motor- og transmisjonsteknologi – har utviklet den 6,2 liters V8 Quad turbo motoren. AVL er for øvrig ikke ukjent med å utvikle motorer til formel 1.

Tyske SLM har utviklet hjulopphenget i samarbeid med Østeriske Peak Technology, og dette er den første gateregistrerte bil med karbon bærearmer. I det hele tatt påpeker Milan Automotive GmbH at absolutt intet er spart for å gjøre dette til det ypperste Østerisk teknologi kan kreere.

Resultatet er at hele 18 biler har fått nye eiere, noe som betyr at det fortsatt er 81 biler igjen, men du må være rask! Den heldige eier og eventuelle passasjer kan i tillegg se sine egne hjerteslag i en visualisering på dashbordet i bilen, opplyses det.

Milan Red er for øvrig oppkalt etter en rovfugl.