Hyundai slipper priser på Tucson hybrid

Tucson tilbys kun i topputstyrte utgaver i det norske markedet, og Tucson hybrid har firehjulsdrift og 7-trinns dobbeltclutch-automatgir som standard. Men ladekabelen mangler.

Hyundai har hatt stor suksess med sin satsning på i30 N i det europeiske markedet, forteller den norske importøren oss i en pressemelding. Som en følge av dette har man arbeidet med N Line, som med tiden blir tilgjengelig på en rekke modeller.

Nå slippes Tucson med den sportslige designpakken i det norske markedet.

Les vår test av Hyundai Tucson fra 2015 her!

– Ved å kombinere vår helt nye hybride drivlinje med en tøff og sportslig designpakke i N Line mener vi at vi har et svært attraktivt tilbud i markedet for familie-SUVer, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind Lillestrøm Knudsen i Hyundai Motor Norway. – Bilen blir veldig fordelaktig priset.

– Når kommer Tucson med plug-in?

– Det er ikke tatt sikte på det med denne modellen. Neste generasjon Tucson samt en rekke andre modeller vil komme som plug-in, men det ligger et år eller to frem i tid, forteller Knudsen.

Med et pristillegg på kun 6.000 kroner for N Line-pakken betyr det at man får en topputstyrt Tucson hybrid N Line for 504.900 kroner (veil, inkl. levering). Det eneste man da kan velge i tillegg er om man ønsker panorama soltak til 10.000 kroner.

– En veldig sporty, tøff og elektrifisert familie-SUV med en vanvittig utstyrsliste og N Line-pakke koster altså like over en halv million kroner, og det tror vi treffer norske familier godt, sier Knudsen i Hyundai.

Les vår test av Hyundai Kona her!

Tucson hybrid leveres med et 48V mild-hybridsystem og en svært drivstoffgjerrig 1,6-liters dieselmotor. Det gir lave utslipp og lavt forbruk, selv med 4×4 og automat som standard. Utover en svært rikholdig utstyrspakke som allerede er standard på Tucson, inngår følgende i N Line:

– N Line front, hekk og sideskjørt
– Doble, runde eksospotter
– Mørke 19” lettmetallfelge
– Sorte speilhus
– N Line sportsseter i skinn/semsket skinn med røde kontrastsømmer og N Line logo i seterygger
– Røde kontrastsømmer i dashbord
– Røde kontrastsømmer og mørke metalldetaljer i ratt
– N Line girspak med røde detaljer og røde kontrastsømmer
– Pedaler i metall
– Sort taktrekk
– Mørke dørhåndtak innvendig

Dette blir prisene for Tucson hybrid:
Tucson hybrid Teknikk 498 900,-
Tucson hybrid Panorama 508 900,-
Tucson hybrid Teknikk N Line 504 900,-
Tucson hybrid Panorama N Line 514 900,-

Les om oppgraderingen av Hyundai Ioniq her!