Frankfurt Motor Show 2013: Vi er der!

Torsdag 12. september åpner dørene for publikum. ABC Nyheter skal rapportere fra de to forutgående pressedagene.

Nyhetene står i kø til IAA Motor Show i Frankfurt. Det er varslet mange nye biler og bilkonsepter.

Vi har tidligere skrevet om Toyota sin superhybrid Yaris Hybrid-R som vi hittil bare har sett skisser på. Så har Lexus lettet mer på det hemmelighetsfulle sløret enn de fleste, og viser bilder av sin Lexus LF-NX, en kompakt SUV (Sport Utility Vehicle) som er en konseptbil svært nær produksjon. Den skal ta markedsandeler fra Audi Q5 og BMW X3. Vi får se den i Frankfurt.

 

Kia konsept

Porsche 918 Spyder er siste superbil fra Stuttgart-baserte Porsche. En bil for de rike og berømte, kanskje spesielt de rike, for prisen her i lille Norge skal visstnok havne på 6 millioner. Følg med, vi skal bringe “live” bilder fra Frankfurt.

Opel har bestemt seg for å å klatre tilbake til gamle høyder. Dette blir spennende, for Opel Monza er en konseptbil som vi synes er uvanlig vakker. Den ser ut for å være nær en mulig produksjon, den også. Spørsmålet er om markedet er klar for den. Vi bringer siste nytt om dette i dagene som kommer.

Audi ligger heller ikke på latsiden, vi har omtalt den før: Hybrid Audi quattro Sport. I Frankfurt får vi se den, og vi bringer bilder og mer informasjon så fort vi får kloa i det.

Det er mange og store utstillingshaller i Frankfurt, så vi har tatt med gode sko og masse nysgjerrighet.